PhenQ Review: Fakta du behöver veta

Posted on

När du väljer ett kosttillskott för att hjälpa dig gå ner i vikt har du vanligtvis många frågor i åtanke, och de är inte alltid enkla att svara …

  • Vill du ha en fettförbrännare eller ett aptitdämpande medel?
  • Kommer en energiförstärkare att hjälpa dig?
  • Är det viktigt att bara lita på naturliga ingredienser?
  • Hur hittar jag en produkt med liten eller ingen biverkning?

Det här är bara några av de frågor du behöver besvara innan du väljer rätt produkt för dig, etc, etc …

Och ja, du har hört talas om PhenQ, kanske har du bara hört bra saker om PhenQ och undrar om detta äntligen är svaret på alla dina frågor, eller hur? Oroa dig inte, som jag sa tidigare, kommer jag att ge dig alla svar du behöver.

PhenQ är en produkt som har fått mycket uppmärksamhet på grund av det sätt som det kombinerar naturliga ingredienser för att fungera som en fettförbrännare, en aptitdämpande och en metabolisk booster utan att orsaka biverkningar som de som finns i andra dietprodukter.

Men är all denna surr och popularitet baserad på riktiga fakta? Är PhenQ lika effektivt som det tros vara? Låt oss ta reda på…

Vad är PhenQ?

PhenQ tillverkad av WOLFSON BERG LIMITED. Vi upptäckte att Wolfson är ett välrenommerat och pålitligt företag som har varit ledande på tilläggsmarknaden i över 10 år.

Vi upptäckte gärna att detta tillskott inte är din typiska viktminskningspille, som ENDA målet är att undertrycka din aptit …

Enligt tillverkaren fokuserar PhenQ på många olika aspekter av viktminskning samtidigt, så det attackerar fetma från många olika fronter … Men vi får se vad fakta är …

Det första du behöver veta om PhenQ är att det INTE innehåller phentermine, som är ett förbjudet ämne i de flesta delar av världen.

Även om phentermine visade sig vara ett mycket kraftfullt och mycket effektivt viktminskningstillskott, hade det också många negativa biverkningar, av vilka några var mycket farliga.

Tillverkarna av PhenQ hävdar att det kan ge samma typ av effektivitet som phentermine gjorde, men utan recept och utan negativa biverkningar.

De säger att genom att ta bara två piller om dagen, kommer du att kunna minska storleken på dina fettceller, ha mer energi och komma ner till en vikt som är säker och hälsosam för dig, kommer vi att se vad fakta är …

Hur fungerar PhenQ?

HÄR ÄR vad vi hittade i vår forskning – de flesta av denna information baseras på tillverkarens krav:

PhenQ blandar ingredienser som ska hjälpa kroppen att förbränna fett.

Denna formel använder bara några få ingredienser för att vara effektiva. Dessa ingredienser inkluderar populära hjälpmedel för viktminskning som a-Lacy och piperine.

PhenQ fokuserar på att förbereda kroppen för snabb fettförbränning. Metabolismen ökas såväl som en persons energinivåer. Detta gör att kroppen kan bränna fett och fastnar vid de grundläggande egenskaperna för fettförbränningen.

I detta tillägg ingår också koffein och L-karnitin. Båda dessa produkter har visat sig vara effektiva viktminskningsingredienser.

“OBS: Det finns också piperin i denna produkt som SKA BÖR PhenQ vara ännu effektivare.”

Tillägget är TILLGÄNGLIGT lätt att använda och det har en enorm bas av lojala följare, så detta är uppenbarligen en fettförbränningsprodukt som kommer att finnas på marknaden under lång tid. Detta är något jag tar hänsyn till när jag analyserar ett viktminskningstillskott …

Vad är PhenQ-ingredienserna?

De flesta PhenQ-recensioner pratar bara kort om ingredienserna i produkten och jag tror att detta är ett misstag. För mig är ingredienserna en produkt är tillverkad av den enskilt viktigaste saken för att bestämma kvaliteten och effektiviteten hos en viss produkt.

Detta är anledningen till att jag undersökte omfattande alla ingredienser som användes i PhenQ, jag ville veta allt; vad den gör, vad som vanligtvis används till, effektivitet, biverkningar och så vidare, så vi kan ha en riktig bild av vad vi har i våra händer …

Så här är mina resultat av ingredienserna i PhenQ-formeln …

Företaget hävdar att varje ingrediens som används i formeln är kvalitetstestad för färskhet och att den är upp till sin bästa form för effektivitet och absorption.

HÄR ÄR EN PRIS FRÅN TILLVERKARE:

“Det är denna unika ingrediensblandning som gör den lika kraftfull som den är, och du hittar inte denna blandning i någon annan dietprodukt på marknaden idag.”

Enligt företaget är en del av formeln ett hemligt recept med speciella ingredienser för viktminskning.

På den officiella PhenQ-webbplatsen hävdar tillverkarna av PhenQ att den innehåller en sofistikerad formel.

Jag undersökte den antagna fettförbränningsformeln och här är vad jag fick reda på …

α-Lacy Återställ: Vad är det?

HÄR ÄR FAKTA: Den huvudsakliga hemliga ingrediensen är a-Lacy Återställning som efter att ha testats kliniskt har visat sig bidra till att minska vikten och bränna bort fett. Det kan till och med bidra till att öka muskelmassan.

Obs: Enligt experter är det bästa sättet att bränna fett och öka hastigheten på din ämnesomsättning att öka mängden muskelvävnad i kroppen.

VAD ÄR α -LACY ÅTERSTÄLLNING? FÖRAR DET VERKLIGT ELLER ANVÄNDS DET BARA FÖR ATT ÖKA FÖRSÄLJNINGSFÖRSÄLJNINGEN?

Lacy Reset är en patenterad formel som är en kombination av ALA och CYS.

Det har kunnat regelbundet cellredox och är en rot radikal samlare.

Denna ingrediens neutraliserar de fria radikalerna i kroppen som kan orsaka skada. Dessa fria radikaler neutraliseras genom processen med anaerob metabolism som äger rum i cellens mitokondrier.

Effekterna ska kunna:

  • Ökning i energinivåer
  • Minska känslan av trötthet
  • Arbeta för att förbättra humöret
  • Hjälp kroppen att återhämta sig efter att ha tränat
  • Återställning av A-Lacy kan hjälpa en person med dessa aspekter i sin vardag.
  • Produkten sägs vara effektiv vid förbränning av fett.

Dessutom främjar α-LACYS fettoxidation och ju mer fettoxidation desto mer fett du kommer att bränna, dessutom ökar det också biotillgängligheten.

Vad detta betyder är att det hjälper kroppen att absorbera alla tillskott eller mediciner mycket bättre, så resultaten blir bättre.

α-LACYS RESET erbjuder många fler fördelar, de inkluderar:

  • Att hjälpa kroppen att smala ner
  • Den anti-aging egenskapen
  • Positiva effekter under klimakteriet
  • Avgiftningsegenskaperna

Förutom den mycket effektiva ingrediensen α-LACYS RESET, innehåller PhenQ andra ingredienser som har visat sig hjälpa till med fettförbränningsprocessen.

Låt oss förklara några av dessa ingredienser:

Capsimax pulver

Capsimax Powder är en naturlig ingrediens som härrör från paprika. Detta ämne hjälper till att höja din kärntemperatur så att du förbränner fler kalorier. På vissa sätt är det en metabolisk booster.

Detta pulver är tillverkat av ingredienser som kan öka kroppens temperatur genom termogenes. Detta hjälper till att sätta kroppen i fettförbränning 24 timmar om dygnet. Detta pulver består av koffein, piperin, paprika, niacin och vitamin B3.

OBS: Piperin har andra effekter på kroppen förutom termogen. Detta kommer att hjälpa till att förhindra bildandet av nya adipocyter i kroppen  och kan hjälpa till att återvinna de som har gått förlorade.

Capsicum och piperine är en del av hemligheten i PhenQ. De ökar termogena i kroppen vilket leder till fettförbränning. Dessa ingredienser finns ofta i viktminskningstillskott.

Krom Picolinat

Kalciumkarbonat och krompikolinat används också som ett sätt att hjälpa kroppen att bränna mer fett. Dessa ingredienser fungerar som fettförbrännare så att du kan tappa befintligt fett utan att lägga på mer vikt under tiden.

Detta tillägg finns ofta i livsmedel inklusive kött, fullkorn och till och med vissa grönsaker. Detta har visat sig hjälpa en person att bekämpa sug efter sötsaker, sockerhaltiga livsmedel och livsmedel med mycket kolhydrater.

Krom kan hjälpa kroppen att kontrollera blodsockernivåerna. När kroppen får en tillräcklig mängd krom kan cellerna lagra nödvändigt socker. Detta minskar sugen efter godis. Detta kommer att göra det enklare för människor även de med en söt tand att gå ner i vikt.

Sockerarter och kolhydrater kan stoppa en effektiv diet så det är fördelaktigt att minska sugen efter dessa föremål.

Nopal

Nopal är tillverkad av Nopal kaktus, detta är inte en populär ingrediens men det kan hjälpa en person att gå ner i vikt effektivt.

Detta är en kaktus som har mycket värdefull fiber. Fibrer behövs för aptitkontroll och för att hjälpa en person gå ner i vikt. Många näringsläkare rekommenderar att du äter en kost med mycket fiber och hjälper kroppen att gå ner i vikt snabbt.

TIPS: Nopal kan definitivt hjälpa till att minska flatulens vilket kan göra att kroppen känner sig lättare och friskare.

Detta kaktustillskott innehåller en hög mängd fiber och detta är en av de viktigaste sakerna när det gäller att gå ner i vikt.

En diet som innehåller mycket fiber kommer att hjälpa till att släppa kilorna snabbt.

Detta innehåller också en stor mängd aminosyror som kroppen behöver. Detta kan hjälpa dig att ge energi energi och slå tillbaka mot trötthet.

Nopal kaktus hjälper till att minska vindbildning och kvarhållande av vätskor. Detta gör att du kan känna dig lättare och friskare.

L karnitinfumarat

Detta är en mycket viktig aminosyra och finns naturligt i rött kött, gröna grönsaker och nötter.

Denna aminosyra hjälper kroppen att förvandla fett till energi så att den kan brännas av.

Du kommer att kunna känna ditt bästa och vara full av energi.

Kombinationen av dessa två ingredienser, Nopal och L-Carnitine Fumarate, fungerar för att hålla ditt matsmältningssystem igång och att hjälpa till att förbränna mer fett samtidigt.

Koffein

Det finns en liten mängd koffein i PhenQ, men inte mer än en typisk kopp kaffe. Detta ger ett litet energiförbättrande som hjälper din kropp att förbränna fler kalorier och gör att du också kan ha mer energi medan du bantar.

Koffein är känt för att ge kroppen energi, öka årvågenheten och bidra till att minska trötthet. Koffein kan också hjälpa till att kontrollera aptiten och öka termogenesprocessen i kroppen.

Många idrottare dricker en dryck som innehåller mycket koffein, till exempel espresso, innan de tränar och tränar.

PhenQ fördelar och nackdelar

PhenQ id inte perfekt, som i de flesta tillägg finns det för- och nackdelar. Om du läser en PhenQ-recension som säger att allt om PhenQ är bra är de inte ärliga. tro mig, PhenQ är långt ifrån perfekt.

HÄR ÄR NÅGON AV DE Saker som vi gillar de flesta och några saker som vi inte tycker om FENQ:

PhenQ fördelar

Det finns flera skäl till varför du bör prova PhenQ om du vill gå ner i vikt. De inkluderar:

  • Högkvalitativ formel med snabb absorption
  • Den innehåller a-Lacy som hjälper kroppen att förbränna fett snabbt.
  • Är en produkt som innehåller 5 fettlösliga produkter
  • Är lagligt att använda och är säkert
  • Det finns inga kända medicinska interaktioner
  • Inget recept behövs
  • Enligt användare är resultaten värda det
  • Tillskottet är helt naturligt och det finns små eller inga biverkningar
  • Bra för både vegetarianer och veganer
  • Välkänd tillverkare
  • Levereras med pengarna-tillbaka-garanti

PhenQ-nackdelar

  • Bör inte användas av kvinnor som är gravida
  • Bör inte användas av kvinnor som ammar
  • Ljud får inte användas av personer med en allvarlig sjukdom eller sjukdom
  • Kanske inte för personer som tar receptbelagda läkemedel
  • Rekommenderas inte för användning av personer under 18 år

Möjliga negativa biverkningar av PhenQ

PhenQ innehåller inte steroider av Beta 2-antagonister. Även med alla naturliga kosttillskott finns det några biverkningar som en användare bör vara medveten om. Eftersom PhenQ innehåller koffein kan det vara några milda biverkningar:

  • Irritabilitet
  • Migränhuvudvärk
  • Möjlig diarré

Om du är diabetiker måste du tala med din läkare innan du använder PhenQ. Detta tillägg innehåller krompikolinat som kan påverka blodsockernivåerna eller några av de mediciner du kan använda.

Jag blev förvånad över att upptäcka att PhenQ hade många effektiva ingredienser men biverkningarna var verkligen mycket låga jämfört med andra viktminskningspiller

Kliniska studier och studier

Den varumärkesformeln i PhenQ-pillerna kallas a-Lacys Reset. Denna formel studerades nyligen i kliniska studier och resultaten var tydliga och kortfattade, den minskade kroppsvikt och kroppsfett och ökade muskelmassa.

Baserat på information på webbplatsen studerades PhenQ mot ett placebo. Människor som använde PhenQ tappade cirka 3 procent av sin kroppsvikt, 7 procent av sitt fett och de fick 4 procent av muskelmassan.

Vad säger användare om PhenQ?

Efter att jag forskat så mycket om PhenQ blev jag inte riktigt förvånad när jag insåg att de flesta recensioner om PhenQ var positiva , efter att ha lärt mig så mycket om PhenQs kvalitet och effektivitet förväntade jag mig faktiskt att …

Sanningen är att detta piller har fått mycket, jag menar MYCKET positiva recensioner från användare. Det finns över 190 000 användare som är nöjda med de resultat de har sett när de använder PhenQ, enligt den officiella sajten.

Enligt den upprepade försäljningen av PhenQ finns det tusentals mer glada användare där ute. Jag måste erkänna att jag hittade liknande feedback under min forskning …

“Det allmänna samförståndet är att detta tillskott hjälper till att bekämpa lagrat fett och kommer att släppa kilo och hjälpa till att minska sugen och undertrycka aptiten.”

Jag försökte verkligen hitta några negativa recensioner eller negativ feedback från användare som inte fick de resultat de förväntade sig, men även om jag försökte mycket hårt, hade de flesta av de verkliga användarna en positiv upplevelse med Phen Q.

Recensionerna av PhenQ kan chocka dig eftersom många av dem är skriven av människor som behövde tappa 50 pund, 100 pund eller mer, och många av dem hade verkligen förvånande resultat. Men de följer också en strikt diet och ett dagligt träningsprogram.

PhenQ visade sig också vara mycket effektivt för de som bara försökte tappa de senaste 10 eller 20 kilo för att må bättre om sig själva.

OBS: Dessa användare gjorde inga ändringar i sin livsstil eller näring och fick fortfarande resultat av att använda PhenQ på egen hand.

Det är uppenbart att inte alla av dem hade samma positiva resultat, så kom ihåg att även om de flesta användare hade positiva resultat från PhenQ så hittade jag också en handfull kunder som inte fick de resultat de lovades.

Så försök att ha realistiska förväntningar om de resultat du kan få.

Legit feedback från verkliga användare

Här är några av de vittnesmål jag hittade på nätet. Jag försökte hämta de som ser legitima ut:

“Att hantera mina begär har alltid varit mycket för mig, och PhenQ kunde få dem tillbaka under kontroll så att jag kunde gå ner i vikt.” – Lydia, MA

”Jag visste att jag behövde hjälp med att gå ner i vikt och PhenQ var det boost jag behövde. Det hjälpte mig att stoppa allt det att äta på natten som avledde min bantning. ” – Arnie, FL

”Den här produkten var allt jag behövde för att äntligen komma ner till min målvikt. Jag var så glad att jag kunde gifta mig utmärkt. ” – Stephanie, GA

En annan av de saker du kanske märker när du läser recensioner för denna produkt är att det inte finns några uppenbara biverkningar för de flesta, vilket uppenbarligen är mycket viktigt.

Detta är sant oavsett om du försöker gå ner i vikt eller bara 10 kilo.

Är PhenQ rätt för alla?

En av de saker som gör PhenQ så unik är att det fungerar som en energiförstärkare, en fettförbrännare och ett aptitdämpande medel samtidigt, vilket innebär att det inte finns några typiska biverkningar som du skulle hitta i en mindre balanserad dietpiller.

TIPS: Eftersom PhenQ innehåller koffein bör du försöka begränsa ditt intag av koffein, till exempel kaffe, läsk och choklad.

Naturligtvis, om du har befintliga hälsotillstånd eller om du tar receptbelagda läkemedel, kanske du vill prata med din läkare eller apotekspersonal innan du testar den här produkten. Kvinnor som är gravida eller ammar bör inte ta denna produkt.

Hur vet jag om PhenQ är rätt för dig?

Det finns inte många dietpiller på marknaden idag som är billiga, säkra och effektiva, men PhenQ verkar vara den som ska ta en titt.

Med tanke på att du får en återbetalningsgaranti på ditt köp är detta ett säkert sätt att prova produkten och se själv eller om det är det bästa sättet för dig att gå ner i vikt.

Oavsett hur mycket vikt du tror att du behöver gå ner, hjälper det alltid att ha en produkt som du kan lita på, och med sin unika blandning av naturliga ingredienser kan PhenQ hjälpa dig att nå dina viktminskningsmål.

Slutgiltiga tankar

När jag kommer till slutet av min PhenQ-granskning, låt mig försöka sammanfatta några punkter:

Som jag sa tidigare tillbringade jag mycket tid på att undersöka PhenQ och jag är imponerad av den typ av feedback jag hittade, de flesta positiva.

Och låt mig upprepa; Jag försökte riktigt hårt att hitta negativa vittnesmål om PhenQ, och blev förvånad över att upptäcka att de flesta användare har positiva saker att säga om PhenQ.

“Naturligtvis var inte alla vittnesmål och recensioner jag fann positiva …”

Jag hittade feedback från användare som hävdade att de inte fick de resultat de förväntade sig , eller att de inte tappade så snabbt som de väntade sig.

Vissa användare klagar över för många biverkningar , men de erkände också att de överskred den rekommenderade dosen eller kombinerade PhenQ med andra kosttillskott, vilket inte rekommenderas …

På motsatt sida slutade många användare som inte såg bra resultat att de vanligtvis missade doser och inte ändrade sina näringsvanor eller sin livsstil.

Tänk på att resultaten kommer att variera från person till person och att de resultat du får kommer delvis att bero på dig.

Min slutsats – slutlig dom

FÖRSTA, HÄR ÄR FAKTA:

  • PhenQ tillverkas av ett välrenommerat företag som har varit verksamt i flera år.
  • PhenQ är tillverkad av högkvalitativa ingredienser som har visat sig fungera och är datorblandade för att uppfylla de mest strikta högkvalitativa standarderna i branschen.
  • PhenQ-resultat stöds av vetenskap , och studier har visat att ingredienserna i formeln är mycket effektiva och att alla har visat sig ha flera viktminskningsegenskaper.
  • PhenQ främjar ett synergitillstånd , detta gör att kroppen kan gå i fettförbränningsläge varje dag. Detta maximerar mängden vikt du tappar eftersom kroppen kommer att använda det lagrade fettet som energi.

“De flesta PhenQ-användare är återkommande användare, det betyder att de köpte produkten och var nöjda med de resultat de fick av erfarenheten, eller hur?”

Så avslutningsvis ja, jag rekommenderar PhenQ.

Det är definitivt en av de bästa viktminskningsprodukterna jag har granskat och jag säger inte detta lätt.

Det är verkligen en solid produkt, och du kommer definitivt att dra nytta av den om du följer de enkla anvisningarna och de grundläggande riktlinjerna.

För att få ut mesta möjliga av PhenQ måste du ändra lite av din livsstil och dina näringsvanor. Om du kan göra det, har jag ingen tvekan om att du kommer att bli förvånad över de resultat du kommer att se.

Om du bestämmer dig för att ta PhenQ för en snurr, var försiktig var du köper från, jag vill inte att du ska bli lurad och förlora dina hårt tjänade pengar …

Jag rekommenderar inte att du köper detta tillägg i Amazon, Walmart, GNC eller liknande butiker. Om du vill få den riktiga saken, direkt från tillverkaren, är ditt bästa alternativ den officiella webbplatsen, annars vet du aldrig om du verkligen fick den riktiga och originella PhenQ.

“ANNAN RÄTT VI ANBEFALAR ATT DU KÖPER FENQ PÅ OFFICIELL WEBBPLATS ÄR ATT DU FÅR DEN 60-DAGARNA PENGAR TILLBAKA GARANTI FÖR DENNA TILLÄMPNING.”

Vi bekräftar också att du också får GRATIS snabba frakt med varje beställning.

Vad detta betyder är att du kan prova pillerna i 60 dagar och om du inte ser vilka resultat du förväntade dig, eller om du har några biverkningar som du inte kan tolerera, kan du få en full återbetalning . Du får inte denna typ av garanti någon annanstans.

1 BOTTLE
$69.95
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy now »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE Advana Cleanse
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy now »

Klicka här för att beställa PhenQ från den officiella webbplatsen »

BUY NOW »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.